LICENER ANTI-LUISSHAMPOO

Over Licener Anti-Luis Shampoo

Licener is een eenvoudig te gebruiken shampoo die de hoofdluizen en neten in slechts één behandeling doodt. De behandelingstijd is slechts 10 minuten! Licener is gebaseerd op de werkzame stof Neem-extract en is klinisch bewezen uiterst effectief. De luizen en neten stikken in slechts enkele minuten. De eliminatie van luizen en eitjes in één behandeling is grondig getest.

+ Klinische studies en wetenschappelijke publicaties

Abdel-Ghaffar, Fathy, et al. “Efficacy of a single treatment of head lice with a neem seed extract: an in vivo and in vitro study on nits and motile stages.” Parasitology research 110.1 (2012): 277-280.


Al-Quraishy, Saleh, Fathy Abdel-Ghaffar, and Heinz Mehlhorn. “Head louse control by suffocation due to blocking their oxygen uptake.” Parasitology research 114.8 (2015): 3105-3110.


Abdel-Ghaffar, Fathy, et al. “Head lice in progress: what could/should be done—a report on an in vivo and in vitro field study.” Parasitology research 115.11 (2016): 4245-4249.


Dörge, Dorian D., Thomas Kuhn, and Sven Klimpel. “Flammability testing of 22 conventional European pediculicides.” Parasitology research 116.4 (2017): 1189-1196.


Semmler, Margit, et al. “Randomized, investigator-blinded, controlled clinical study with lice shampoo (Licener®) versus dimethicone (Jacutin®

Pedicul Fluid) for the treatment of infestations with head lice.” Parasitology research 116.7 (2017): 1863-1870.

Natuurlijk extract

Licener Anti-luisshampoo werkt op basis van het natuurlijke Neem-extract, gewonnen uit de zaadjes van de Neemboom uit India. Dit extract vormt het actieve bestandsdeel tegen hoofdluizen en neten. In tegenstelling tot de meeste anti-luizenshampoos is Licener mild en niet licht-ontvlambaar. Licener doodt de luizen en neten namelijk niet door middel van giftige en brandbare stoffen, maar door het doen overstromen van de ademhalingskanalen van de luis met behulp van het Neem-extract. Zowel de luizen als neten verstikken zo in al 10 minuten. Licener is uitgebreid getest en klinisch bewezen zeer effectief. Zo ben je in één keer binnen 10 minuten van de luizen en neten af. Kammen is voortaan optioneel, hooguit om de dode restjes uit het haar te halen!

Hoofdluis behandelen?

Wanneer er sprake van hoofdluis is, is er een aantal behandelmethoden mogelijk. De keuze voor Licener anti-luisshampoo is snel gemaakt!

Licener is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Efficiënt en snel

Licener dient aangebracht te worden op droog haar en is makkelijk uit te wassen. Voor de effectiviteit van deze shampoo is kammen niet nodig. Dankzij de fijne formule laat Licener geen olieachtige restanten achter in het haar en is nawassen met een normale shampoo dus niet nodig!

Voordelen van Licener anti-luisshampoo:

  • Werkt in één behandeling van slechts 10 minuten

  • Elimineert luizen én hun neten

  • Werkt op basis van een natuurlijk extract en is hierdoor mild en niet brandbaar

  • Snel met lauwwarm water uit te wassen, dus geen vettige restanten

  • Voor de effectiviteit is kammen niet meer nodig

MOEDERS OVER LICENER

Licener is getest door verschillende moeders. Op hun blog beschreven ze hun positieve ervaringen.

De beste kwaliteit luizenshampoo, en ook nog eens voor een scherpe prijs. Licener zorgt er al jaren voor dat kinderen van hun hoofdluis afkomen. Licener werkt op basis van een natuurlijk bestanddeel en dit is wel zo belangrijk omdat ik niet te veel chemische middelen wil aanbrengen op de hoofdhuid van mijn kind. Het is een complete behandeling tegen luizen en neten en het werkt al binnen 10 minuten. Het spoelt makkelijk uit, nawassen is niet nodig en nakammen ook niet. Licener is dan ook absoluut een aanrader.

Om te beginnen vind ik het een heel prettig idee dat Licener op natuurlijke basis is. Een fijn alternatief voor heftige chemische middelen. Zeker als het gaat om luizen bestrijden, want je kan soms met je handen in je haren zitten als je weer eens een product hebt geprobeerd wat niet werkt. Vandaar ook dat ik zo blij was met dit voor ons nieuwe product om luizen te bestrijden. Wat doe jij dan als er een luizendrama in huis is? Ze hebben trouwens ook een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Bovenstaande tips zijn dus erg handig om te voorkomen dat je luizen krijgt. Mocht het hier al te laat voor zijn en heeft je kind of jijzelf er al last van? Dan zijn er gelukkig genoeg dingen die jij kunt doen om van de luizen af te komen. Zo is het absoluut een aanrader om gebruik te maken van luizenshampoo. Met deze shampoo kan je ervoor zorgen dat jij snel van luizen en neten af bent. Een mooi voorbeeld van een goede aanbieder die dit verkoopt is Licener. Deze aanbieder heeft shampoo die al werkt in slechts 10 minuten. 

Met de anti-luizenshampoo van Licener is jouw kind binnen 10 minuten luisvrij. En dat zonder te kammen. Je gebruikt de shampoo op droog haar en masseert het goed in om zo het haar vanaf de hoofdhuid tot in de puntjes met shampoo te bedekken. Je wacht tien minuten en daarna spoel je het haar uit met handwarm water. Naspoelen met andere shampoo is niet nodig. Omdat Licener zowel de luizen als de neten doodt, is zelfs nakammen niet nodig en is jouw kind na deze behandeling luisvrij. Ik heb een hele voorraad in huis en ben daar intens blij mee, haha. Ze hebben als enige merk de ‘niet goed, geld terug’-garantie. Erg prettig, dus!


Waar te koop?

Licener is heel eenvoudig online verkrijgbaar. Iedereen wil natuurlijk zo snel mogelijk van hoofdluis af; bestel op werkdagen en zaterdag vóór 23.00 uur en ontvang het de volgende dag in huis. Nu ook verkrijgbaar bij de DA en D.I.O.!

© Copyright - Pronova Laboratories
BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800

Betalingsmogelijkheden