Luizenkam

Product foro Licener netenkam

Hoofdluizen herkennen: Symptomen en Tekenen

Hoofdluis begint vaak met jeuk, maar niet altijd. Als u controleert, kijk dan goed tussen de haren, vooral achter de oren en in de nek. U ziet de hoofdluizen dan bewegen. Ook als u geen luizen ziet maar wel grijswitte puntjes, is er waarschijnlijk sprake van hoofdluis. Die puntjes zijn eitjes van hoofdluis. Uit deze eitjes komen nieuwe hoofdluizen.

Gebruik van een Fijntandige Luizenkam

Het haar dient regelmatig gecontroleerd te worden voor hoofdluis, het liefst wekelijks. Bij het controleren raden wij aan een fijntandige luizenkam te gebruiken: dit is effectiever dan alleen een visuele controle van het hoofd. Kam het haar met een fijntandige kam boven wit papier of de wasbak. De luizen zullen op het papier of in de wasbak vallen als kleine grijsblauw of roodbruin gekleurde spikkels. Ze zijn zo groot als een sesamzaadje en bewegen. Wanneer u controleert zonder te kammen, is de kans groot dat u luizen mist.

Licener Luizenkam

Onze Licener luizenkam is dan ook perfect om te controleren op hoofdluis. De kamtanden zijn op zeer nauwkeurige wijze in het handvat gegoten. Hierdoor zijn de tanden rondom ingesloten, wijken de kamtanden niet onder druk en glippen de neten er niet doorheen. Zelfs kammend door het dikste haar, blijven de tanden strak tegen elkaar en laat het nagenoeg niets ontsnappen. De Licener luizenkam-tanden zijn van hoogwaardig metaal en hebben mooi afgeronde punten zodat de hoofdhuid niet beschadigd raakt.

Licener Luizenkam

© Copyright - Pronova Laboratories
VAT number NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800