Niet tevreden? Geld terug! Garantie

Voorwaarden

Wat moet u doen?

Wij staan 100% achter ons product, maar zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Mocht u daarom niet tevreden zijn over Licener Anti-luisshampoo, dan kunt u via het digitale “Niet tevreden? Geld terug!”-formulier (onderaan deze pagina) uw geld terug vragen. Om uw aanvraag voor vergoeding in behandeling te nemen, hebben wij, naast uw gegevens en de antwoorden op een aantal vragen over het betreffende product, daarnaast ook het aankoopbewijs en het batchnummer nodig.

Verdere voorwaarden – Niet tevreden? Geld terug! Garantie

* Alleen volledig ingevulde aanvragen worden door ons in behandeling genomen.

* Zonder aankoopbewijs (met daarop zichtbaar eventuele kortingen/aanbiedingen) en batchnummer kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen.

* Het product dient volgens de instructies op de verpakking gebruikt te zijn. In geval van twijfel, kan u als klant worden gevraagd om de behandeling eenmaal te herhalen. Deze behandeling wordt door ons bekostigd.

* Na het constateren dat de behandeling niet naar behoren heeft gewerkt, dient de klant redelijkerwijs zo snel mogelijk (direct) de aanvraag in te dienen. Voor een geldig aanvraag is actuele informatie vereist. Bij het ontbreken hiervan zijn wij niet gehouden onze garantie na te komen.

* Deze actie is alleen geldig voor personen woonachtig in Nederland en België vanaf de leeftijd van 18 jaar.

* Pronova Laboratories B.V. heeft het recht om de actie voortijdig te beëindigen en/of de actievoorwaarden aan te passen. Deze actie loopt van 01/03/2019 tot 01/06/2021.

* Indien de eventuele tweede behandeling ook gebrekkig gebleken is, wordt het aankoopbedrag teruggestort via bankrekening. U kunt uw aankoopbedrag binnen 4 à 6 weken terug verwachten. Let op! Eén inzending per huishouden, per adres, per IBAN/BIC bankrekeningnummer.

Voor vragen over de actie kunt u altijd contact opnemen met klantenservice@pronovalab.com.

Niet tevreden? Geld terug! Formulier

(LET OP: We behandelen alleen duidelijke, uitgebreide, volledig en naar waarheid ingevulde formulieren!)

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

© Copyright - Pronova Laboratories
BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800