Pronova Laboratories BV

Product foto Licener anti-luis shampoo

Licener Anti-luis Shampoo

Licener Anti-luis Shampoo is ontwikkeld, geregistreerd en geproduceerd door Pronova Laboratories uit Muiden, Noord-Holland. Naast deze shampoo is er door Pronova sinds 1997 een reeks andere medische hulpmiddelen, maar ook cosmetische en gezondheidsproducten ontwikkeld en wereldwijd op de markt gezet.

Hoogste kwaliteitsstandaard

Aan de ontwikkeling en productlanceringen van medische hulpmiddelen worden strikte kwaliteitseisen gesteld. Pronova Laboratories BV is gecertificeerd om producten te ontwikkelen en vervaardigen conform de kwaliteitsstandaard van ISO 13485. Ook de producten uit andere productcategorieën, zoals Pronova’s cosmetische en gezondheidsproducten, worden met oog op deze standaard ontwikkeld en gefabriceerd.

Producten van Pronova

Naast de Licener Anti-luis shampoo is Pronova ook verantwoordelijk voor de succesvolle wereldwijde introductie van onder andere Forwarts Wrattenverwijderaar, Pronofit Vitamine B12 Neusspray, Nailclin schimmelnagelbehandeling en Furner Skin Spray. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de producten dan is onze klantenservice tijdens kantooruren bereikbaar.

Ga naar de Pronova Laboratories site.

© Copyright - Pronova Laboratories
VAT number NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800